Recollida de roba, sensibilització ambiental i confecció

El 2020 ha estat l’any de consolidació d’aquesta activitat des de la gestió i coordinació pròpia d’Ecosol. Es realitzen feines de recollida de roba, tant de contenidors de la via pública, com excedents dels robers o donatius de particulars, i, a més, es realitzen accions d'informació i tallers de sensibilització mediambiental a la província de Girona. Els projectes es fan en parteneriat amb Formació i Treball (empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Barcelona) i en coordinació amb el projecte moda RE de Càritas Española.


El 2020 s’han mantingut i consolidat els 2 llocs de treball d’inserció. A confecció s’han mantingut els llocs de treball als tallers de producció de bosses i altres productes de moda fets amb material reciclat; a Banyoles es continua amb l’activitat i hi ha 2 llocs de treball d’inserció i a Olot es consolida el taller amb 2 llocs de treball.

12

persones contractades

379

tones de roba recollides

2

tones de llibres reciclats

Finançament: Generalitat de Catalunya-Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Fons Social Europeu-Programa Operativo de Inclusión y Economía Social (POISES).