Robers

Reutilitzar la roba descartada i potenciar-ne el consum sostenible entre les persones amb pocs recursos econòmics són alguns dels objectius d’aquests espais, que representen una activitat històrica de l’entitat, i que s’han modernitzat i adaptat a les necessitats actuals. Equips de persones voluntàries reciclen roba de segona mà, parament de la llar i mobiliari que es troba en bon estat, per tal de posar-lo a disposició d’aquelles famílies que en necessiten. A més, els robers són un punt de trobada i d’atenció per a les persones en situació de vulnerabilitat.


En els moments més complicats de la crisi sanitària, molts robers han continuat la seva activitat realitzant entrega social de roba en lots preparats per poder atendre les persones i famílies que ho necessiten. Alguns robers també han col·laborat estretament amb dispositius especials i d’emergència per a persones sense llar.

2.108

persones ateses

5.614

persones beneficiades

306

persones voluntàries

35

punts de servei

140

kits de puericultura

682

kits de la llar

3.228

kits de roba

Finançament: Ajuntament de Malgrat de Mar i Figueres, Generalitat de Catalunya-Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'IRPF i Consell Comarcal del Pla de l'Estany.