Servei d'Aliments

Les famílies amb menys recursos econòmics, o que no poden cobrir les necessitats bàsiques, troben en els Serveis d’Aliments una opció de mínims per abastir-se d’aliments i productes higiènics, al seu entorn més proper, la seva comunitat. Aquests serveis, que representen una activitat històrica de l’entitat, funcionen arreu de la diòcesi gràcies al voluntariat, de manera coordinada amb els serveis socials, i ofereixen també formacions bàsiques en temes nutricionals, de salut i consum responsable, que complementen la seva funció principal: proporcionar necessitats bàsiques a les famílies més vulnerables. Per garantir el compliment de les mesures de protecció durant la pandèmia, els serveis d’aliments han hagut de modificar el model d’entrega i recuperar temporalment el sistema de lots preparats.

7.585

persones ateses

21.155

persones beneficiades

313

persones voluntàries

Finançament: Ajuntament d’Amer, Anglès, Arenys de Mar, Hostalric, Osor, Bescanó, Beuda, Breda, Caldes de Malavella, Canet de Mar, Cassà de la Selva, Castelló d'Empúries, La Bisbal d'Empordà, Fornells de la Selva, L’Escala, La Cellera de Ter, Llagostera, Palamós, Riudarenes, Sant Gregori, Mancomunitat Vall de Llémena, Malgrat de Mar, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Santa Susanna, Sils, Forallac, Cruïlles i Monells i Corçà, Generalitat de Catalunya-Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'IRPF, DipSalut-Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i Fundació Bancària "la Caixa".